چرا باید به وکیل حقوقی مراجعه کنیم؟

 چرا باید به وکیل حقوقی مراجعه کنیم؟

اگر بخواهیم در یک جمله راه تحقق عدالت قضایی را نشان دهیم  باید بگوییم که تنها با مراجعه به وکیل حرفه‌ای می توانید به آن راه یابید. یک وکیل تمام تلاش خود را برای دفاع از حقوق موکل و احقاق حق پایمال شده‌ی آن ها به کار می گیرد و با اجرای قوانین سعی در برقراری نظم عمومی دارد.در حال حاضر جوامع توسعه یافته اند و کار ها تخصصی تر از قبل شده‌اند. با توجه به پیچیدگی زندگی‌های امروزی ، آشنا شدن با موضوع های حقوقی و پیگیری این امور توسط وکیل ها بیشتر از قبل شده است.

برای مثال  افراد زمانی به دکتر می روند که خود درمانی کرده و نتیجه‌ی نگرفته اند یا که به بیماری سختی دچار شده و قادر به درمان نیستند و یک بیماری بسیار ساده را به بیماری سخت تبدیل کرده اند. موضوعات حقوقی نیز چنین هستند. نباید اجازه دهید با یک سهل انگاری، مشکلات کوچک شما به یک معضل تبدیل شوند و در نهایت دچار ضرر شوید.امور حقوقی بسیار گسترده اند و شامل موضوعات مختلف می شوند. شاید موضوعات از نظر افراد بسیار کوچک باشند اما یک اشتباه کوچک می تواند خسارات جبران ناپذیری را به وجود آورد. امور حقوقی می توانند شامل خرید ملک، فروش ملک، تنظیم و امضای هر گونه قرار داد، دعاوی خانوادگی، دعاوی ثبتی، تجاری، کیفری، وصیت، ارث و غیره شوند.اینجاست که در پاسخ سوال،  چرا باید به وکیل حقوقی مراجعه کنیم؟ میگوییم، توصیه می شود برای هر گونه امور حقوقی، بدون مشورت با یک وکیل متخصص هیچ اقدامی صورت نگیرد! این شخص وکیل است که کلیه‌ی مدارک، شواهد و ادله های موجود را بررسی می کند و طبق تجربیاتی که طی این سال ها کسب کرده است سعی در ارائه‌ی بهترین خدمات دارد.

چرا باید به وکیل حقوقی مراجعه کنیم؟
چرا باید به وکیل حقوقی مراجعه کنیم؟

لزوم مراجعه به وکیل متخصص:

وکیل متخصص کیست؟ چرا باید در هر حوزه  به وکیل متخصص مراجعه کنیم؟ شاید این سوالی باشد که مانند بسیاری از افراد ذهن شما را هم درگیر کرده باشد! به این فکر کنید که وکیل حقوقی، کلیه‌ی تحصیلات و تجربه های خود را به مباحث حقوقی اختصاص داده است و در این زمینه طی سال ها شاهد پرونده ها و دعاوی مختلفی بوده است که سبب کسب تجارب بسیار شده است.این تجربه ها در نهایت علاوه بر این که سبب حفظ حقوق موکل می شود، همچنین به قاضی کمک می کند تا دقیق تر پرونده را بررسی کرده و در زمان کوتاه تری به آن ها رسیدگی کند. پس در هر مبحث بهتر است به وکیل متخصص حقوقی، کیفری، خانوادگی، ملکی، ثبتی و تجاری و غیره مراجعه کنید.

یک وکیل حقوقی چه خدماتی را به موکلین خود ارائه می کند؟

  • کمک می کند تا متن دفاعیه به خوبی تنظیم گردد
  • قدرت بیان و تشخیص درست را به موکل می دهد
  • مشاوره دقیقی حضوری و غیر حضوری ارائه می دهد
  • دغدغه های موکل را کاهش می دهد
  • سبب صرفه جویی در وقت و زمان می شود
  • در بعضی از پرونده ها حضور وکیل الزامی است
  • و…

اگر وکیلی نداشته باشید، مجبور خواهید بود به تنهایی در دادگاه حاضر شوید و در برابر قاضی شروع به صحبت کنید، متن دفاعیه‌ای که نوشته اید را بخوانید و منتظر نظر قاضی باشید. اما قاضی با توجه به سوابق و تجربیاتی که دارد ممکن  است، دفاعیه شما را قبول نکند. این امر سبب اتلاف وقت و هزینه های شما خواهد شد.زمانی که از یک وکیل حقوقی خوب کمک می گیرید، ایشان یک متن دفاعیه عالی برای شما می نویسد و شما می توانید با اعتماد به نفس و بدون هیچ مشکلی روند قانونی دادگاه را طی کنید. این قدرت بیان شماست که تشخیص دعاوی را آسان تر می کند و جو دادگاه را تغییر خواهد داد. در غیر این صورت ممکن است با وجود استرسی که دارید قادر به دفاع درست از خود نباشید.دلایل بسیاری وجود دارد که سبب حضور افراد در دادگاه، شکایت و طرح دعوی می گردد اما هر روزه فرآیند دادگاه در حال تغییر است و گاها افراد از نظر زمانی و مالی توان تحمل آزمون و خطا را ندارند. حال زمانی که شما از وکیل کمک می گیرید، شما را تا پایان پرونده راهنمایی خواهد کرد و سریع ترین راه های پیشرفت پرونده تان را پیشنهاد خواهد نمود.

 

امور کیفری و حقوقی:

پرونده ها می توانند به دو دسته‌ی کلی حقوقی و کیفری تقسیم بندی شوند. شخص وکیل با توجه به سابقه‌ی فعالیت خود می تواند در حوزه‌ی خود فعالیت کند و متخصص به حساب بیاید. امور حقوقی و کیفری را می توانیم به صورت زیر نام ببریم:

امور کیفری: قتل، سرقت، فروش مال غیر، ضرب و شتم، کلاهبرداری، اختلاس، ارتشاء، جعل، فحاشی، قصاص، جرائم پزشکی و غیره

امور حقوقی: چک، سفته، رسید بانکی، امور املاک، امور خانواده، طلاق، ازدواج و …

لازم به ذکر است، گاها پرونده های حقوقی می توانند جنبه‌ی کیفری داشته باشند. برای مثال دعاوی ملکی، در دسته‌ی پرونده های حقوقی هستند. این پرونده ها پیچیدگی و ظرافت زیادی دارند و نکته‌ای که حائز اهمیت است عنوان طرح دعوا می باشد. باید مشخص شود، پرونده‌ای که به واسطه طرح آن به دنبال گرفتن حق موکل خود هستید، از چه عنوانی برخوردار است. اگر طرح دعوا، عنوانی غلط داشته باشد، موکل شانس دیگری برای طرح آن ندارد و عملا حق او ضایع می گردد.

 

بهترین وکیل حقوقی کیست؟

وکالت پرونده های حقوقی از حساسیت بسیار بالایی برخوردارند. وکیل با در نظر گرفتن جایگاه موکل خود اعم از شاکی و متهم وارد عمل می گردد. یعنی دو راه پیش رو دارد یا باید برای احقاق حق موکل خود تمام تلاشش را بکار گیرد تا حق او ضایع نگردد یا اگر موکلش متهم است و جرمی مرتکب شده، به گونه‌ای از او دفاع کند که مجازات شایسته او باشد.

مشاوره با بهترین وکیل حقوقی در اراک:

در مشاوره با بهترین وکیل حقوقی شاهد مهارت های او خواهید بود. مهارت های یک وکیل حقوقی متخصص شامل اقداماتی قبل از دادگاه و حین دادگاه می شود. این مهارت های وکیل شماست که احتمال پیروزی شما را تحقق می بخشد.

از مهم ترین مهارت های وی می توان به مصاحبه با موکل،کلیه‌ی مدارک و شواهد موجود، تحلیل مسائل حقوقی و … اشاره نمود. عوامل دیگری از جمله سخنوری، مدیریت پرونده، ارائه‌ی لایحه، استدلال، بحث با قاضی، استدلال با اصحاب دعوا و غیره نیز از ویژگی های یک وکیل حقوقی خوب محسوب می شود.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با وکیل حقوقی محمدحسین شیرمحمدی در اراک در تماس باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مقالات مرتبط

وکیل جنایی
وکیل کیفری
وکیل جنایی
وکیل جنایی چیست وکیل جنایی یا وکیل دادگستری جنایی، وکیلی است که در زمینه قضایای جنایی فعالیت می کند. این…
وکیل حقوقی انلاین
وکیل حقوقی
وکیل حقوقی انلاین
وکیل حقوقی انلاین وکیل حقوقی انلاین یکی از خدماتی است که در دنیای امروز با پیشرفت فناوری و ارتباطات، بسیار…
وکیل حقوقی
وکیل حقوقی
وکیل حقوقی کیست
وکیل حقوقی چیست؟ وکیل حقوقی یک حرفه‌ای حقوقی است که به عنوان مشاور و نماینده حقوقی برای افراد و شرکت‌ها…
وکیل حقوقی در اراک
وکیل حقوقی
وکیل حقوقی اراک
وکیل حقوقی عالی در اراک کیست وکیل حقوقی ( اراک ) یک حقوقدان است که دارای مجوز قانونی برای نمایندگی…
وکیل کیفری در اراک
وکیل کیفری
وکیل کیفری اراک
وکیل کیفری کیست؟   وکیل کیفری (یا وکیل دادگستری کیفری)، وکیلی است که در زمینه جرایم کیفری و مسائل مربوط…

موضوعات مرتبط

وکیل دعاوی ثبتی در اراک
مقالات
وکیل ثبتی در اراک
بهترین وکیل ثبتی در اراک وکالت ثبتی هم جزوی از حوزه ی وکالت است با این تفاوت که وکیل ثبتی…
وکیل دعاوی خانوادگی
مقالات
وکیل خانواده در اراک
وکیل خانواده خوب در اراک خانواده اولین نهاد اجتماعی و مکانی برای شکل گرفتن شخصیت کودکان در بزرگ سالی است.…
وکیل ملکی در اراک
مقالات
وکیل ملکی در اراک
وکیل ملکی قوی در اراک همانگونه  که مستحضر هستید قانون کمی پیچیده است. یک پرونده چالشی میتواند به کمک یک…
وکیل مهریه در اراک - محمدشیرمحمدی
مقالات
وکیل مهریه در اراک
وکیل مهریه در اراک در دین اسلام، مهریه برای به رسمیت شناختن ازدواج یک زن با یک مرد ضروری است.…